Terem:

A Nazutex Rendezvényterem egyedülállóan a régi idők „Csináld magad” lakodalmainak, esküvői és egyéb összejöveteleinek hagyományaihoz kíván visszatérni.
Cégünk csupán a terem, konyha- és egyéb eszközök bérbeadásával foglalkozik, lehetővé téve ezzel, hogy az ifjú pár az ételek alapanyagait, s az italokat személyesen szerezze be.
Az ifjú pár feladata továbbá, hogy gondoskodjon a szakácsok, pincérek és esetleges egyéb segítők jelenlétéről, melyhez természetesen segítséget adunk.
A rendezvénykomplexum egy 30 m2-es, illetve egy 300 m2-es KLÍMATIZÁLT helyiséggel rendelkezik, így alkalmas 20 főtől akár 200 fős események lebonyolítására is.
A komplexum része még egy 180 m2 nagyságú konyha is, mely felszereltségénél és adottságainál fogva maximálisan alkalmas nagyobb rendezvények előkészületeinek lebonyolítására, nyersanyagok szabályos tárolására is.
A terem az esküvői vacsorák megrendezésén túl, jó helyszínül szolgál konferenciák, tréningek, oktatások, céges és egyéb privát rendezvények lebonyolítására is.
A rendezvényteremben beépített színpad, igény szerint professzionális hangosítás, öltözők és egyéb kiszolgáló helyiségek állnak megrendeloink rendelkezésére.
Termünk bérleti díját rendezvényre szabottan, időtartamtól és létszámtól függően képezzük.

 

251803_498725093474943_369175072_n.jpg

 

Külső terasz:

Az ősfákkal övezett kertben igényesen felújított rejtett hangulatvilágított pihenőhely , valamint rózsakert található.

 

Parkolási lehetőségek:

A épület kertjében biztonsági kamerával megfigyelt 12 parkoló hely lett kialakítva, a utcán két 30 férőhelyes parkoló található.

 

 

 

 

copyright:NAZUTEX KFT. 2009