A Nazutex Kft. 1990-ben családi vállalkozásként alakult. A cég fõ profilja márkás sportruházati termékek bérhímzése és az ezzel kapcsolatos hímzõprogram elkészítése. Az elmúlt évek alatt a Nazutex kft. Magyarország egyik vezetõ gépihímzõ üzemévé nõtte ki magát. Vállalatunk Hajdúböszörmény külterületén található, a professzionális számítógépek által vezérelt hímzõgépeknek egy 800 m2-es üzemcsarnok ad otthont.

Termékeinkkel rendszeresen részt veszünk kiállításokon, bemutatkoztunk már többek között a Budapesti Nemzetközi Vásáron valamint a Budapesti Divatnapokon is. Cégünk munkakapcsolatban van angliai, francia-, németországi, USA-beli megrendelõkkel is.
Nagyobb megrendelõinknek hímzett márkák: ADIDAS, ARENA, UMBRO, BUDMIL, EGO….

Hímzõgépeink BROTHER és TAJIMA típusúak. Az géppark PC kompatibilis, tehát a 7 gép vezérlését személyi számítógépek végzik. Igény szerint bármilyen anyag hímzése megoldott feladat számunkra. A technológiai fejlõdésünknek köszönhetõen nem jelent gondot egyéb reklámhordozók pl: baseball sapka, asztali zászló egyéb kiegészítõk hímzése sem.
A már említett 7 gép összesen 54 db fejjel rendelkezik, ennek köszönhetõen a felsorolt gépi kapacitás lehetõvé teszi, hogy jó minõségben, az ajánlott határidõn belül végezzük munkánkat.
Áraink: Hímzés: 28 Ft /1000 öltés + ÁFA
Programkészítés: 2 Ft / öltés+ ÁFA


 

 

copyright:NAZUTEX KFT. 2009